Eens wat anders dan privé les! Wist je dat er zoiets als spiegelneuronen bestaan? Door observatie leer je meer dan tijdens gewone privélessen. Een bonus: Vooral als je wilt werken aan meer zelfvertrouwen, zijn de groepslessen een aanrader.  Coaching in groepsvorm is effectief. Lees hier waarom. Tijdens de masterclasses werken we met liedjes en passen we de eventuele stemoefeningen hierop aan. Zo blijft het leren dicht bij jouw muzikale doelen en leer je hoe je de nieuwe technieken in het praktijk toepast. Iedereen komt aan de beurt om solo te zingen. De groep wordt betrokken bij de oefeningen voortvloeiend uit de individuele sessies.

 

Tijdens de lessen werken we met Complete Vocal Technique. Is Complete Vocal Technique nieuw voor je, dan raad ik je aan om eens te kijken naar de 8-weekste cursus Zangtechniek en Solozang om mee te beginnen.

::   Deelnemers: maximaal 5

::   Lesduur:  De lesduur per Masterclass is 2 uur.

::   Investering: € 32 per masterclass. Prijzen zijn inclusief btw.

::   Locatie: Cursussen en Masterclasses worden gegeven bij lokatie in het centrum van Haarlem, goed te bereiken per eigen vervoer en OV. Locatie: De Droomfabriek, Floresstraat 14

::   Tijden en data:

Aankomende Masterclasses: zaterdagen 11:00-13:00 uur 

  • 2 juni
  • 16  juni
  • 23 juni

Je kunt je inschrijven voor één of meerdere masterclasses. 

::  Inschrijven: https://goo.gl/forms/0KGTi5KxwxHCNkUt2 (Link opent in een nieuwe venster)

:: Of stel je vraag via contact.

Zangles Haarlemfullsizeoutput_e0f

BewarenBewaren

BewarenBewaren