Eens wat anders dan privé les! Wist je dat er zoiets als spiegelneuronen bestaan? Door observatie leer je meer dan tijdens gewone privélessen. Een bonus: Vooral als je wilt werken aan meer zelfvertrouwen, zijn de groepslessen een aanrader.  Coaching in groepsvorm is effectief. Lees hier waarom. Tijdens de masterclasses werken we met liedjes en passen we de eventuele stemoefeningen hierop aan. Zo blijft het leren dicht bij jouw muzikale doelen en leer je hoe je de nieuwe technieken in het praktijk toepast. Iedereen komt aan de beurt om solo te zingen. De groep wordt betrokken bij de oefeningen voortvloeiend uit de individuele sessies.

Tijdens de lessen werken we met Complete Vocal Technique. Is Complete Vocal Technique nieuw voor je, dan raden we je aan om eens te kijken naar de 8-weekste cursus Zangtechniek en Solozang om mee te beginnen.

::   Deelnemers: maximaal 5

::   Lesduur:  Voor de groepslessen, ofwel “Masterclasses”, geldt dat je je voor 5 lessen verbindt. De lesduur per Masterclass is 2 uur.

::   Investering: € 32 incl. BTW per Masterclass

::   Locatie: Cursussen en Masterclasses worden gegeven bij lokatie in het centrum van Haarlem, goed te bereiken per eigen vervoer en OV.

::   Tijden en data:

Aankomende Masterclasses: zaterdagen 11:00-13:00 uur 

  • 2 juni
  • 16  juni
  • 23 juni

 

::  Inschrijven: https://goo.gl/forms/0KGTi5KxwxHCNkUt2 (Link opent in een nieuwe venster)

:: Of stel je vraag via contact.