LOCATIE: De Droomfabriek, Florestraat 14 HAARLEM
DATUM/TIJD: Zaterdag 2 september van 10:30-13 uur, daarna is er nog gelegenheid om gezellig met elkaar (bij) te praten en te koffie/theeleuten tot maximaal 14 uur. 🙂

Op 2 september geef ik een Workshop Zangtechniek in Haarlem. De bedoeling is om het nieuwe seizoen af te trappen met een gezellige middag waar je kennis kan maken met de zangtechniek en naar huis gaat met praktische handvatten.

Complete Vocal Technique, CVT in het kort, is een revolutionaire zangmethode uit Denemarken. De methode wordt gebruikt zowel door zangers en stemprofessionals als logopedisten en KNO artsen – omdat het werkt!

Deelname is geheel vrijblijvend en GRATIS!
EN heb je een vriend of vriendin, broer, zus, verre achterneef of random encounter, die je denkt iets aan deze workshop zal hebben, kom gezellig samen of stuur deze uitnodiging door.

Wil je mij laten weten of je er bij bent, zodat ik genoeg lekkers weet in te slaan? 😉
Een mail met jouw naam en of je samen komt met iemand naar info@karozangschool.nl volstaat.

O, en nog dit: 3 mensen kunnen deze dag een mini-masterclass van 15 minuten volgen. Een masterclass is een lesvorm waar jij individueel gecoacht wordt in de bijzijn van de groep, ofwel: jij wordt gecoacht, iedereen leert.
Wil je een van de gelukkige 3 zijn, schrijf mij dan in een korte bericht wat je graag zou willen verbeteren in je zang. Ik vraag dit, omdat ik voor een diverse programma wil zorgen en dus een voorselectie zal maken, zodat niet iedereen bv aan een hoge uithaal zal werken, maar er meerdere onderwerpen aan bod komen. Hoe concreter jouw vraag, des te beter kan een docent jou helpen. Onthoud: Niets hoeft en alles mag!

Zie ik je daar?

Met muzikale groet, Karo